MegaMenu
 
free shiping ad

ارسال رایگان پستی خریدهای بالای 5 میلیون تومان

منبع تغذیه آزمایشگاهی و منبع تغذیه DC

منبع تغذیه آزمایشگاهی یکی از دستگاه های پر استفاده در آزمایشگاه های مختلف الکترونیک و غیره می باشد .منبع تغذیه DC نیز مانند مدل آزمایشگاهی اگر به یک منبع برق قابل اعتماد نیاز دارید به کمک شما می آید. 


مطالعه بیشتر

 
  • ارزانترین
  • گرانترین
  • پربازدیدترین
  • منبع تغذیه
  • منبع تغذیه آزمایشگاهی 

    منبع تغذیه آزمایشگاهی دیجیتال دارای دو نوع خروجی ولتاژ متغیر (قابل تنظیم) و ثابت هستند. در خروجی ثابت، ولتاژ DC با دامنه و جریان ثابت تولید می‌شود. اما در خروجی متغیر، میزان جریان یا ولتاژ در بازه‌ ای متغیر بوده و توسط یک ولوم قابل تنظیم تعیین می‌شود. در انتخاب این دستگاه، تعداد کانال‌ های خروجی آن اهمیت دارد. مدل متغیر دوبل 30 ولت 3 آمپر یک نمونه از منبع تغذیه آزمایشگاهی پرکاربرد است که به عنوان "منبع تغذیه دوبل تراکینگ" یا "دو کانال متغیر" نیز شناخته می‌شود.

    یکی از مزایای اصلی این دستگاه، امکان افزایش جریان و یا ولتاژ ماکزیمم است. با سری کردن ترمینال‌های خروجی، امکان افزایش ولتاژ ماکزیمم تا دو برابر فراهم می‌شود و با موازی کردن آن، امکان دریافت جریان دوبرابری نیز وجود دارد.

    منبع تغذیه آزمایشگاهی

    مهمترین نکات هنگام خرید منبع تغذیه آزمایشگاهی متغیر DC و AC :

    1. حداکثر و حداقل تولید وات، ولتاژ و جریان:
      باید بتواند وات، ولتاژ و جریان مورد نیاز دستگاه‌ها را در محدوده‌ی موردنظر تولید کند. این مقادیر بسته به نیازهای مختلف می‌توانند متغیر باشند.

    2. بیشترین مقدار توان خروجی:
       توان خروجی باید برای پشتیبانی از تجهیزات و دستگاه‌های مختلف کافی و مناسب باشد.

    3. توانایی تولید ولتاژ با حداقل ریپل نویز:
        باید قادر به تولید ولتاژ با ریپل نویز حداقلی باشد تا دستگاه‌های حساس الکترونیکی تحت تاثیر نویز قرار نگیرند.

    4. تعداد ترمینال خروجی ثابت و متغیر:
       تعداد ترمینال‌های خروجی ثابت و متغیر در منبع تغذیه مهم است. این ترمینال‌ها به تعداد دستگاه‌ها و بارهای متصل به دستگاه پاسخ می‌دهند.

    5. دقت و نمایش بیشترین اعشار در صفحه نمایشگر:
       دقت نمایشگر برای اندازه‌گیری و تنظیم دقیق ولتاژ و جریان خروجی اهمیت دارد. نمایشگر با دقت بیشتری که بتواند اعشار را نشان دهد، کمک به تنظیم دقیق‌تر منبع تغذیه می‌کند.

    6. ایزوله بودن خروجی‌های ثابت و متغیر:
       خروجی‌های ثابت و متغیر دستگاه باید ایزوله باشند تا هر تغییری در یکی از خروجی‌ها تاثیر مستقلی بر دیگری نگذارد.

    7. برخورداری از استانداردهای بین‌المللی:
      باید بر اساس استانداردهای بین‌المللی طراحی و تولید شده باشد تا به کاربران اطمینان از کیفیت و ایمنی دستگاه بدهد.

    8. حسن شهرت برند دستگاه در بازار داخلی و جهانی:
       انتخاب برند معتبر و شناخته شده در بازار داخلی و جهانی می‌تواند به اطمینان از کیفیت و عملکرد منبع تغذیه کمک کند.

    9. خدمات گارانتی و پشتیبانی:
       مهم است که دارای خدمات گارانتی و پشتیبانی مناسب باشد تا در صورت بروز مشکلات، تعمیرات و خدمات لازم به کاربر ارائه شود.

    قیمت منبع تغذیه DC

    منبع تغذیه DC یکی از ابزارهای حیاتی برای مهندسین و تکنسین‌های برق و الکترونیک است که به وسیله آن می‌توان ولتاژ DC را تولید و تنظیم کرد. این وسیله قابلیت تغییر ولتاژ و جریان خروجی را داراست که از آن برای تغذیه و اجرای انواع دستگاه‌ ها و بردهای الکترونیکی استفاده می‌شود. از دستگاه‌های تولید ولتاژ متغیر DC به عنوان منبع تغذیه متغیر هم یاد می‌شود.

    این ابزار به دو نوع دسته‌ بندی می‌شود: منبع تغذیه آزمایشگاهی متغیر و منبع تغذیه سوئیچینگ با خروجی ثابت. منبع تغذیه آزمایشگاهی متغیر به اختصار LAB DC تعبیر می‌شود و برای کاربردهای آزمایشگاهی و آموزشی مناسب است. در حالی که منابع تغذیه سوئیچینگ با خروجی ثابت به عنوان PSU شناخته می‌شوند و در کاربردهای صنعتی و تجاری مورد استفاده قرار می‌گیرند.

    منبع تغذیه DC از ولتاژ و جریان ورودی خود انرژی را تامین می‌کند و آن را به دستگاه‌ها یا مدارهای الکترونیکی متصل می‌کند. این دستگاه به دو صورت تک کاناله و دو کاناله تولید می‌شوند. تعداد کانال‌های خروجی نشان‌دهنده تعداد خروجی‌های جداگانه برای اتصال به دستگاه‌ها است.

    برخی از انواع منبع تغذیه DC متغیر به شرح زیر هستند:

    1.  تک کاناله متغیر با ولتاژ خروجی 30 ولت و جریان 3 آمپر.
    2.  دو کاناله تراکینگ متغیر با ولتاژ خروجی 30 ولت و جریان 3 آمپر.
    3.  تک کاناله متغیر با ولتاژ خروجی 30 ولت و جریان 5 آمپر.
    4.  دو کاناله تراکینگ متغیر با ولتاژ خروجی 30 ولت و جریان 5 آمپر.

    منبع تغذیه DC

    منبع تغذیه DC متغیر می‌توانند از منابع مختلفی انرژی گرفته، آن را تبدیل کرده و با توانایی تغییر ولتاژ و جریان، برای انواع دستگاه‌ها و مدارهای الکترونیکی مناسب باشند. همچنین قابلیت‌های مختلفی مانند سری و موازی شدن خروجی‌ها، تنظیم دقیق ولتاژ و جریان و امکان تغییر سرعت ولتاژ خروجی را دارند.

    قیمت منبع تغذیه به چه عواملی بستگی دارد؟ 

    قیمت منبع تغذیه به دلایل مختلف زیادی بستگی دارد که هر کدام از آنها میتواند به طور مستقیم یا غیر مستقیم بر قیمت این دستگاه تغییراتی ایجاد کند برای مثال برند دستگاه یکی از دلایل پر رنگ بر قیمت دستگاه است بعد ان توان خروجی رنج هایی که توانایی تولید جریان و امپر را دارد و غیره

    انواع منبع تغذیه دیجیتال

    ابزارهایی هستند که برای تولید انرژی الکتریکی به منظور تغذیه دستگاه‌ ها، مدارها و تجهیزات الکترونیکی استفاده می‌شوند. این دستگاه در انواع مختلفی تولید می‌شوند و دسته‌بندی‌های مختلفی نیز دارند.

    به طور کلی به دو دسته اصلی تقسیم می‌شوند:

    1. منبع تغذیه آنالوگ: در این نوع ، ولتاژ و جریان خروجی به طور پیوسته تغییر می‌کنند و ممکن است به صورت قابل تنظیم توسط کاربر تعیین شوند. این دستگاه برای بسیاری از کاربردهای آزمایشگاهی و تعمیرات الکترونیکی مورد استفاده قرار می‌گیرند.

    2. منبع تغذیه دیجیتال: در این نوع، ولتاژ و جریان خروجی به صورت دیجیتال و قطعی تولید می‌شوند. این دستگاه معمولاً قابلیت تنظیم دقیق ولتاژ و جریان خروجی را دارند و برای کاربردهایی که نیاز به دقت بالا در تغذیه دارند مورد استفاده قرار می‌گیرند.

    همچنین، می‌توانند دارای خروجی متغیر یا ثابت باشند. در مدل متغیر، ولتاژ و جریان خروجی به صورت قابل تنظیم و تغییر ارائه می‌شوند، در حالی که در مدل خروجی ثابت، مقدار ولتاژ یا جریان تغییر نمی‌کند و به صورت ثابت تأمین می‌شود.این دستگاه در مختلف کاربردها مانند آزمایشگاهی، تست و اندازه‌گیری، تعمیرات الکترونیکی، و همچنین در صنایع برق قدرت و الکترونیک به کار می‌روند.

    منبع تغذیه سوئیچینگ 

    منبع تغذیه سوئیچینگ به عنوان راه‌ حلی پیشرفته در تغییر حالت‌ های خاموش و روشن ترانزیستور‌ های مدارها عمل می‌کند. در این روش، عملکرد داخلی دستگاه به گونه‌ ای تنظیم شده است که مزایای قابل توجهی را نسبت به منابع تغذیه خطی به ارمغان آورده است. این منابع تغذیه در دستگاه‌هایی مانند کامپیوتر، گوشی موبایل، تلویزیون و لپ‌ تاپ به‌عنوان منابع تغذیه اصلی استفاده می‌شوند.منبع تغذیه و مولتی متر از دستگاه های مورد نیاز تعمیرکاران تلفن همراه میباشند.

    یکی از مزایای اصلی منبع تغذیه سوئیچینگ، دقت بالا در تنظیم ولتاژ خروجی است. همچنین، از آنجا که انتقال انرژی در این نوع دستگاه به صورت سوئیچینگ انجام می‌شود، اتلاف انرژی به‌طور قابل توجهی کاهش می‌یابد و به این ترتیب باعث کارآیی بهتر از نظر انرژی می‌شود. همچنین، ابعاد کوچکتری که دارند، باعث می‌شود تا فضای کمتری را در اختیار بگیرند.

    با این وجود، منبع تغذیه سوئیچینگ دارای چالش‌ هایی نیز هستند. به دلیل پیچیدگی مدارات داخلی، طراحی و ساخت این منابع تغذیه به مراتب پیچیده‌ تر است و این موضوع به طور مستقیم باعث افزایش قیمت آنها می‌شود. همچنین، این دستگاه ممکن است نویزهای الکترومغناطیسی بیشتری تولید کنند که ممکن است بر بردها و دستگاه‌های حساس تأثیر بگذارد.

    در مقابل، مدل خطی با استفاده از المان‌ های خطی در مدارات داخلی، طراحی و عملکرد ساده‌تری دارند. از طریق این منابع تغذیه می‌توان به سرعت و با دقت پاسخ‌دهی کرد و نویز تولیدی کمتری داشت. به همین دلیل، به عنوان یکی از اجزای اصلی در محیط‌های آزمایشگاهی، محیط کار برقکاران و تعمیرکاران الکترونیک مورد استفاده قرار می‌گیرند.

    اهمیت یکی از نکات کلیدی در خرید و استفاده از منبع تغذیه، قیمت آن است. به دلیل ویژگی‌ها و قابلیت‌ های ویژه منبع تغذیه سوئیچینگ، قیمت آنها معمولاً بالاتر از منابع تغذیه خطی است. این امر باید در هنگام انتخاب این دستگاه به‌عنوان یک عامل مهم در نظر گرفته شود. 

     

     

دسترسی سریع فروشگاه
ثبت سفارش
تعداد
عنوان